Onze werkwijze

INTAKE-GESPREK

Gratis en vrijblijvend. Er wordt objectief naar de woning gekeken. De verkoopstyliste kijkt door de ogen van de mogelijke koper. Deze moet namelijk een indruk kunnen krijgen van hoe hij de woning in zou kunnen richten . Iedere ruimte wordt doorgelopen en de knelpunten worden bekeken.

OFFERTE

Aan de hand van de wensen van de verkoper wordt er een offerte gemaakt. Gaat de verkoper hiermee akkoord, wordt er direct een afspraak gemaakt.

Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.

HANDS-ON  CONCEPT

Style4success werkt volgens het HANDS-ON concept: de handen worden direct uit de mouwen gestoken zodat de woning verkoopklaar is in een kort tijdsbestek. Het streven is: het behalen van een maximaal resultaat met een relatief klein budget. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met meubelen en spullen die reeds in de woning aanwezig zijn, maar soms is het noodzakelijk om goedkope accessoires aan te schaffen. Vaak doet een andere opstelling van de meubelen al wonderen, en in combinatie met de accessoires zorgt dit voor een neutrale, ruimtelijke en sfeervolle uitstraling van de woning waar de potentiéle kopers een positieve indruk van krijgen.

Bekijk de portfolio.

FOTOREPORTAGE

Na de re-styling worden er foto’s gemaakt en op CD-ROM aangeleverd, die later op de site van de makelaar kunnen worden gezet.